Oana lanseaza piesa "El Amor"
2019-10-12 15:32:34

“El Amor” este ultima lansare a Oanei, piesa cu care picteaza dragostea pe ritmuri latino.

Oana, nascuta si crescuta in Romania, s-a mutat in Spania de la varsta de 13 ani. La scurt timp dupa terminarea liceului, ea a fost descoperita de un agent de casting si a primit rolul unui model intr-un clip muzical. In acelasi an, Oana a inceput sa faca parte din emisiuni precum “Combate”, “Atrevidos” and “Soy el Mejor VIP”, emisiuni cu care artista a strans un following de 1 milion de oameni din Ecuador si America Latina.

Artista a decis ulterior sa se concentreze pe cariera muzicala in detrimentul celei TV, muzica fiind pasiunea ei. Oana a debutat cu „Duro” in 2018, piesa ce a ajuns pana pe locul doi in topul iTunes Ecuador, fiind inclusa in cele mai populare playlisturi latino din Spotify: „New Music Friday Latin America”, „Viral Chart Ecuador”, „Viral Chart Argentine”, „Pachangueo” și „Nuevo Flow”. „Duro” a ajuns si in topul Shazam Romania si Ecuador.

Costi Ionita, managerul si producatorul Oanei, nominalizat la Grammy si unul dintre cei mai buni producatori din Romania, a colaborat cu artisti precum Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair si Faydee, printre altii. In 2012, colaborarea cu Shaggy de pe albumul „Summer in Kingston” i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Cel Mai Bun Album Reggae”.

Pareri?

http://www.youtube.com/watch?v=d3qQXqFiC5A

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *