O artista a renuntat la politica pentru... MUZICA: "Politica pe cat este de frumoasa este de cele mai multe ori dezamagitoare. Iubesc muzica!"
2016-05-10 13:48:27

Aflata in plina ascensiune, Yamira intrepreta piesei “Tortura” – ce se bucura de succes peste hotare – face dezvaluiri uimitoare despre viata ei. Frumoasa artista a renuntat la politica pentru marea ei dragoste: MUZICA!

In urma cu cativa ani, Andreea Florentina Ipsas cunoscuta sub numele de scena Yamira, “aspira” la o cariera in politica din dorinta mamei sale. Desi a fost la un pas de a renunta la o cariera in muzica, artista a ales sa-si urmeze “iubirea ei mare” de cand era mica.

“Muzica a fost iubirea mea cea mai mare de când eram mica. Eu mi-am dorit muzica însa mama avea alte planuri pentru mine. Am învatat foarte mult, dar nu îmi pare rau. Toate scolile si cursurile m-au format ca om. Am facut stiinte Politice, Administratie Publica, Relatii Internationale si urmeaza sa termin masterul de Comunicare si Publicitate. Am renuntat la politica pentru muzica. Am intrat în politica când eram în facultate. Cea mai frumoasa parte din politica este cea de relatii internationale. Dar, învatând atâta politica am înteles ca este foarte greu sa lupti mai ales în România. Am ales muzica. Muzica care m-a caracterizat de când eram copil. Si mi-am propus ca o sa transmit sentimente si daruire prin muzica. Politica pe cat este de frumoasa este de cele mai multe ori dezamagitoare iar istoria este scrisa de cei puternici”, povesteste frumoasa artista.

Artista nu e straina de lumea muzicii. Cântareata nascuta în Bucuresti a avut primul contact cu dansul si muzica la 7 ani. A luat lectii de dans timp de 8 ani si a studiat canto, ca sa poata exploata talentul mostenit de la bunica ei. O parte din studii s-au desfasurat la Milano însa, la final, Yamira a decis sa ramâna în Bucuresti, unde a continuat cu doua facultati si doua mastere. În prezent, cântareata detine si o afacere proprie, o agentie de modele si hostess. Primul single lansat, „Waterfalls”, in colaborare cu Mattyas, s-a bucurat de succes la posturile de radio cipriote si pe piata greceasca.

Noul single lansat de Yamira se numeste “Tortura” si a fost lansat impreuna cu Mango Records. Piesa este produsa de Madalina Dumitru, cunoscuta sub numele de scena Mellina, iar piesa se aude deja la radiourile din Serbia, Polonia, Tunisia, si este pe locul 1 in iTunes Mozambique si este licentiata in Middle East si Franta.

Ce parere aveti? Voi ati fi facut asta? Haideti sa mai dam un play clipului noii piese “Tortura”. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *