Noul album The Mono Jacks – Gloria – este disponibil pentru streaming și download digital; ultimele bilete la concertul de lansare de pe 8 februarie de la Arenele Romane

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Noul album de studio al formației The Mono Jacks, intitulat „Gloria”, este de astazi disponibil pe majoritatea rețelelor de streaming și download digital accesând acest link – https://smarturl.it/tmj-gloria.

Albumul, înregistrat între noiembrie 2019 – ianuarie 2020 la UNDA Recording în București (inginer de sunet Dan Georgescu), conține 11 piese în limba română. Mixul albumului a fost realizat de Dan Georgescu, iar masterul de Cristian Varga. Prima piesa lansată ca single este „Gloria”, ce dă și titlul albumului.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)

Tracklist The Mono Jacks – Gloria:

Nemuritori (4:47)
Ce se întâmplă? (4:50)
Gloria (3:28)
Om (3:38)
Umeri aurii (4:32)
Caleidoscop (5:21)
Spuneai (4:36)
Caffè sospeso (4:56)
Nouă vieți (3:18)
Ce rămâne (4:42)
Zbor (6:32)

Concertul de lansare a albumului The Mono Jacks – Gloria va avea loc pe 8 februarie la București la Arenele Romane (cort încălzit) iar ca invitați speciali vor fi formațiile byron și Rockabella. Până pe 2 februarie mai sunt disponibile ultimele bilete la preț de presale (80 lei), prețul acestora urmând să crească la 100 de lei ulterior. La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor costa 110 lei.

Va invit cu drag!

Comentarii