NOTD lanseaza single-ul "Nobody", feat. Catello
2020-10-30 20:12:20

Duo-ul suedez NOTD lanseaza un nou single antemic, “Nobody”, featuring Catello.

Nobody revine la stilul pop-dance care a consacrat proiectul, dupa hitul din 2019, “So Close”, feat. Georgia Ku (peste 400 de milioane de stream-ur), piesa care a ajuns pe primul loc in topurile muzicale si a primit o nominalizare la premiile iHeart Radio Music Awards.
Fuziunea dintre pop-ul old-school si influentele house futuristice seteaza track-ul Nobody” intr-o lista de melodii cu energie mare.

Despre lansarea piesei, NOTD a declarat: “Suntem foarte entuziasmati ca am lansat astazi Nobody, o piesa care a fost in lucru foarte mult timp. Ne-a placut mult piesa din momentul in care am ascultat demo-ul si ne-am dorit sa lucram la ea. Odata cu noul nostru single, am vrea sa prezentam lumii pe Catello”.

Recent, NOTD a depasit pragul de 1 miliard de ascultari pe Spotify si 1.5 miliarde pe toate platformele de streaming. Hitul “I Don’t Know Why” (cu Astrid S) a adunat peste 50 milioane de ascultari pana in prezent. Anul trecut, NOTD a avut una dintre cele mai difuzate piese la radioul US Dance Radio – So Close – featuring Georgia KU, iar in 2018 au avut un hit premiat cu discul de platina in SUA, si anume “I Wanna Know” (feat. Bea Miller).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *