Nicoleta Nuca lanseaza single-ul si videoclipul “Linistea”
2015-11-28 15:25:23

Nicoleta Nuca lanseaza piesa “Linistea”, cel de-al doilea single al artistei de la debutul sau.

“Linistea” a fost compusa de cei de la The Farmers, aceiasi care au compus si produs “Nu sunt”, primul single al Nicoletei. Producatorul piesei este Alex Cotoi.

Videoclipul a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca (cel care a regizat si “Te rog” de la Carla’s Dreams), iar DoP este George Secrieru. De styling, s-a ocupat Andra Moga, make-up Iuliana Stefan, iar hair Sergiu Bacioi.

“Ma bucur de o perioada de inceput frumoasa din cariera mea, de sustinere din partea echipei mele – Global Records. Am petrecut mult timp in studio, deja am piese pe care le voi include pe primul meu album. Abia astept sa il lansez! Sper ca “Linistea” sa placa publicului cel putin la fel de mult ca ‘Nu sunt”, a declarat Nicoleta Nuca.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al indragitei artiste, Nicoleta Nuca, “Linistea”, dupa care va invit sa ne amintim si de piesele ei anterioare si sa-mi spuneti care va place mai mult. Enjoy!

Dupa mai putin de un an de cand a participat la X Factor si a semnat contract cu Global Records, casa de discuri a INNEI, Nicoleta Nuca se bucura de un prim single de succes “Nu sunt”, cu peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube, o colaborare reusita cu Cabron pentru piesa “Adevar sau Minciuna”, o varianta live a piesei “Nu sunt” interpretata alaturi de INNA si Antonia, virala pe Internet.

Nicoleta Nuca – Nu sunt

Cabron feat. Nicoleta Nuca – Adevar sau Minciuna

Nicoleta Nuca feat. INNA si Antonia – Nu sunt live session

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *