Niall Horan lansează single-ul „Nice To Meet Ya"
2019-10-04 16:10:24

Niall Horan le oferă fanilor de pretutindeni noul single, „Nice To Meet Ya”, primul material pe care fostul membru al formației One Direction îl lansează după doi ani. Noul single vine la pachet cu un videoclip simpatic, care redă întocmai aerul ludic, dar, în același timp, cuceritor și sexy al piesei.

Creatorul hit-ului „Slow Hands” a stârnit valuri de incertitudine și a pornit o întreagă isterie în Social Media după ce și-a actualizat biografia de pe Instagram și Twitter cu mesajul: „Nice To Meet Ya, What’s Your Name”.
Imediat după aceea, lansarea unui nou single a devenit o certitudine. Niall a declarat printr-o postare că, după o pauză așa lungă de la marea lansare a albumului „Flicker”, este mai mult decât încântat și pregătit pentru a prezenta fanilor noul său single, „Nice To Meet Ya”.
De asemenea, Niall și-a anunțat fanii că viitorul său album va fi distinct si ca va integra un sunet mult mai matur și va exploata noi direcții muzicale, ce îl vor îndepărta de stilul ce l-a consacrat, ca parte din trupa One Direction.
În ceea ce privește piesele ce vor succeda lansarea single-ului „Nice To Meet Ya”, Niall a recunoscut că cel puțin una dintre ele va aborda subiectul sensibil al relației dintre acesta și Hailee Steinfeld, care s-a încheiat spre finalul anului 2018.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *