Neastamparatul de Dumy Klaw vrea sa ajunga in America. De ce?
2017-02-02 19:59:20

Tanarul in varsta de 17 ani, a cantat in mai toata tara, iar acum vrea si afara. Dupa 5 ani de activitate neincetata si cantand in aproximativ 200 de spectacole in cel putin 21 de orase, Dumy vrea sa cante in America. Artistul intra din 15 februarie in cursa Biggest Talent pentru Most Famous Award 2017 in Las Vegas.

“Poate ajung in Vegas, poate nu ajung. Important este sa vad cati oameni ma voteaza. Recent am primit o oferta in Canada si cred ca o voi onora. Dar nu este ceea ce imi doresc eu…adica L.A. si Las Vegas…”

O alta dorinta pe care Dumy nu o mai stapaneste, este aceea de a o intalni pe Celine Dion. Adolescentul ii este fan inca de la varste fragede: “Celine Dion este centrul muzicii, trebuie sa o cunosc!!!” (Claudiu Dumitrache, alias Dumy Klaw).

Claudiu, pentru ca asa ii spun prietenii, se antreneaza in ale cantatului cu una dintre cele mai bune profesoare de la noi, si anume Dutu Adela, in cadrul Scolii Populare de Arte de la Targoviste si se implica in diverse priecte culturale, umanitare si spirituale.

Ce parere aveti? Visurile sunt facute sa devina realitate, nu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *