Nationala Artistilor Fotbalisti a luat locul 3 la fotbal si locul 2 la show, la Campionatul Mondial Art-Football 2016 din Rusia!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Temisan a fost apreciat de organizatori si de suporteri, iar Andrei Stefanescu de la Alb Negru a luat premiul de cel mai bun mijlocas al turneului mondial!

Nationala Artistilor Fotbalisti a luat locul 3 la Campionatul Mondial Art Football 2016, care s-a desfasurat in Rusia, la Moscova. Artistii romani au ajuns in finala mica in care, dupa meciul cu Rusia, terminat cu 13-12 (in urma penalty-urilor), au obtinut cupa si s-au clasat pe locul al treilea. Chiar daca au pierdut meciul cu Germania de sambata, artistii romani au obtinut victoria in meciurile cu Turcia, Italia (masa verde) si Olanda. In cursul zilei de azi, Nationala Artistilor Fotbalisti se intoarce acasa, unde fiecare dintre membri isi continua activitatea artistica, dar si impreuna, pe cea fotbalistica pentru urmatoarele competitii.

“O finala mica, cat o finala mare! Finala pentru locul 3, pentru podium, intre Rusia si Romania a fost un spectacol la propriu. Avand 3-0 la pauza, organizatorul ne-a rugat sa oprim sirul de “gloante” catre poarta lor. Acesta s-a terminat cu 6-6. Nu au fost prelungiri ci au existat penalty-uri. S-a ajuns la 13-12 si…am castigat! A fost o nebunie! Organizatorul, Yuri Davidov, a spus ca acesta a fost cel mai frumos meci de la Campionatul Mondial Art Football, de cand se organizeaza el, din 2007, si nu putea sa-l faca decat cu Romania. A fost un mega spectacol meciul pentru locul al treilea! Exceptional! Am fost si singurul roman care a jucat in meciul Art Football, (o selectionata a rusilor cu artisti si politicieni in echipa) si Echipa lumii, din care am facut parte si eu, singurul roman, si am jucat 20 de minute. Romania a luat locul 2 la show, cel mai bun din 16 tari, locul 3 (sau bronzul) la fotbal, iar Andrei Stefanescu de la Alb-Negru a luat pentru a doua oara premiul pentru “Cel mai bun mijlocas al turneului mondial”, primul fiind obtinut in 2014, atunci cand am devenit Campioni Mondiali”, a spus Temisan, de altfel si unul dintre cei trei membri fondatori ai Nationalei Artistilor Fotbalisti, care a luat fiinta in anul 1991.


“Am luat medalie! Locul al treilea la Campionatul Mondial al Artistilor – Football Art. Cel mai tare meci la care am participat vreodata! 13-12 pentru noi, dupa o serie lunga de penalty”, a scris si Dan Cruceru pe pagina lui oficiala de Facebook.


Echipa Nationalei Artistilor Fotbalisti este compusa din: Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Dan Cruceru, Lucian Ghimisi, Ghedi Kamara, Mircea Branzei, Rares Varniote, Andrei Stefanescu, Daniel Chirita, Mateiu Andrei, Valentin Stan, Marius Mitu, Cristian Dumitrache, Paul Gheorghe, Lixandru Florin, Yurchevici Marian, Beniamin Cioanta, Florin Moise si Cornel Pasat.


Si anul acesta, echipa condusa de fostul internațional Daniel Chiriță a fost pregatita temeinic pentru lupta contra celor 16 tari participante la competitie.


Pe langa fotbal, Temisan se dedica si muzicii, caci mai are inca multe de aratat fanilor sai. Recent a lansat un single nou si pregateste multe alte surprize muzicale.

Felicitari, baieti! Acum, haideti sa ascultam cel mai recent single semnat Temi feat. Ralflo, “Cand nu esti a mea”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii