Natalia Barbu lanseaza „Totul si nimic"
2019-11-18 22:39:55

Dupa piese precum „Din amintiri”, „Ai plecat”, „Mama” si „Noi doi”, Natalia Barbu revine cu o noua melodie cu un videoclip ce se remarca prin peisaje spectaculoase si look-ul diafan, plin de culoare al artistei. Muzica piesei „Totul si nimic” este compusa de catre artista, iar versurile sunt scrise de catre Natalia impreuna cu Nicoleta Brinza.

„Piesa asta s-a nascut din tristetea mea si dorinta de a-mi exprima ce simt. Cumva m-am conectat si la plecarea mamei mele in lumea ingerilor, la ce s-a intamplat si se intampla in jurul meu. Este o piesa care incearca sa ajunga la sufletul nostru, acolo unde e pur, curat si unde exista iubire, acolo unde suntem una cu universul, unde suntem totul si nimic!”, marturiseste artista.

Originara din Republica Moldova, Natalia Barbu a mostenit talentul si pasiunea pentru muzica de la mama sa, intepreta Ana Barbu. De-a lungul timpului, artista si cantautoarea a lansat albume precum „Intre ieri si azi”, „Zbor de Dor”, „Fight – Best of Natalia Barbu” si single-uri precum „Ingerul meu”, „Fight”, „I feel so good”, „Wanna Live My Life”, „Iubire cu aroma de cafea” si multe altele.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *