MUZE și Mario V ne relaxează cu Aloe vera
2017-08-14 22:15:51

În ultima lună de vară, fetele din trupa MUZE revin cu o piesă fresh, în colaborare cu Mario V – „Aloe vera”. Piesa face referire la tot ce înseamnă calm și bine pentru trup și spirit din perspectiva artistelor, instrumentalul plasând-o într-un vibe cu note de nisip și soare, în perfect acord cu sezonul estival.

Piesa a fost scrisă și interpretată de trei dintre cele cinci MUZE, adică Liry, Gani și Undercover, alături de Mario V. Mixarea și masterizarea au fost realizate de Ciprian Blaga, în timp ce suportul vizual poartă semnătura lui MVD MVN.

MUZE este prima grupare de hip hop feminin din România, formată din 5 membri (EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover), iar în această toamnă vom asculta primul lor album în această formulă.

Vă invităm să urmăriți activitatea MUZE pe pagina de Facebook sau Instagram, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi piese și videoclipuri vă puteți abona la canalul de Youtube.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună noua piesă, “Aloe vera”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *