Mustard X Migos lanseaza videoclipul piesei „Pure Water"
2019-03-09 22:05:46

In timp ce single-ul „Pure Water”, colaborarea dintre Mustard si Migos, urca in clasamentul Billboard Hot 100, videoclipul piesei este si el, de acum, disponibil.
Viziunea regizorului Colin Tilley asupra materialului video surprinde intocmai spiritul piesei, bucuria de a trai. Videoclipul ii intruchipeaza pe super-producatorul Mustard si pe inconfundabilul trio in mijlocul unei petreceri nebune.
„Pure Water” este primul single extras de pe urmatorul album al lui Mustard, a carui lansare va avea loc curand. Piesa a cunoscut un real succes, continuand sa urce in topul Hot 100 inca de la lansarea sa din luna ianuarie. Producatorul cu peste 40 de discuri de platina declara ca a facut aceasta piesa special pentru a destinge atmosfera din cluburi.
„Nu cunosc pe nimeni care a poata spune ca aceasta nu va merge pe radio. Am vrut sa ma duc in zona cluburilor mai intai,” declara Mustard.
2018 a fost un an plin pentru Mustard, care s-a axat in special pe colaborarea acestuia cu Ella Mai, starul R&B, a caror piesa, „Boo’d Up” a castigat premiul Grammy la categoria „Best R&B Song”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *