Mumford & Sons lansează videoclipul single-ului „Beloved”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Mumford & Sons lansează un material video emoționant pentru piesa „Beloved”, cel de-al doilea single extras de pe albumul „Delta”, care a fost regizat de către Charlotte Regan și filmat în Port Talbot.
Videoclipul reflectă în mod fidel vizunea asupra morții prezentată în versurile piesei și, odată cu ea, prezența durerii, care precedă acceptarea, și a amintirilor de care tindem să ne agățăm doar pentru a simți o umbră de confort.
„Toată lumea cunoaște pierderea într-un fel sau altul. Această piesă vorbește tocmai despre asta. Să stai cu cineva și să fii constient că urmează a-l pierde este un lucru care te marchează profund. Este la fel pentru oricine experimentează asta. Dar este un soi de salbăticie, de frumusețe și un mod profund de a onora memoria acelei persoane în asta, sentiment surprins și de începutul piesei al cărui titlu a ajuns să fie “, declară trupa Mumford & Sons.
Single-ul „Beloved” este extras de pe cel de-al patrulea album semnat Mumoford & Sons, „Delta”, care a debutat ca #1 în US. Materialul „Delta” redă un sunet unic, inovator, ce trădează intenția trupei de a experimenta, dar păstrează aceeași bucurie cutremurătoare, caracteristică formației.
Mumford & Sons are planuri mari pentru 2019 – trupa va pleca în turneu și va vizita o lunga serie de orașe din America de Nord și Europa. Detalii referitoare la bilete și locațiile turneului se găsesc “, declară trupa Mumford & Sons. Single-ul „Beloved” este extras de pe cel de-al patrulea album semnat Mumoford & Sons, „Delta”, care a debutat ca #1 în US. Materialul „Delta” redă un sunet unic, inovator, ce trădează intenția trupei de a experimenta, dar păstrează aceeași bucurie cutremurătoare, caracteristică formației. Mumford & Sons are planuri mari pentru 2019 – trupa va pleca în turneu și va vizita o lunga serie de orașe din America de Nord și Europa. Detalii referitoare la bilete și locațiile turneului se găsesc aici.” rel=”noopener” target=”_blank”>aici.

Păreri?

Comentarii