Miss Mary canta piesele preferate intr-un mashup
2016-03-04 17:00:24

“Parfum de jar” feat. Glance, “Lacrimi din stilou”, “Ma joc cu focul” feat. Bitza, “Luna”, “O lume doar a mea”, sunt doar cateva dintre piesele cantate de Miss Mary si cu totii am fredonat cel putin una, dar sa ascultam ce piese preferate fredoneaza ea. Miss Mary si-a facut un top de 10 piese preferate si le-a cantat intr-un mashup de cateva minute.

Totul s-a petrecut la UnderClover Studio si a fost filmat de The Others. “Am primit propunerea de a filma un mashup cu 10 piese preferate. Le-am ales bazandu-ma strict pe acest criteriu. Sunt piese de suflet, piese pe care le fredonez prin casa, piese care mi-au trezit interesul de cand le-am ascultat prima oara. A fost o placere pentru mine sa filmez acest video si sper sa va placa tot atat de mult cat imi place si mie!”, a spus Miss Mary.

Top 10 piese preferate de Miss Mary:
1. Rihanna – Diamonds
2. Justin Timberlake – Cry Me A River
3. Zara Larsson & MNEK – Never Forget You
4. Vanessa Carlton – A Thousand Miles
5. Pia Mia – Touch
6. Sia – Elastic Heart feat. Shia LaBeouf & Maddie Ziegler
7. Drake – Hotline Bling
8. Ed Sheeran – I See Fire
9. Chris Brown – Autumn Leaves ft. Kendrick Lamar
10.Sam Smith – Stay

La inceputul anului, Miss Mary a lansat alaturi de Glance single-ul “Parfum de jar”, ce este insotit de un videoclip ce a acumulat aproape 2 milioane si jumatate de vizualizari. Pentru a afla ce proiecte pregateste pentru acest an, urmariti pagina ei fb.com/MissMaryOfficial.

Acestea fiind spuse, va invit sa urmarim impreuna intrepretarea celor 10 piese preferate ale indragitei Miss Mary, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *