Minelli lansează videoclipul oficial al single-ului “Empty Spaces”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După ce a lansat două piese în colaborare cu Vanotek, Minelli revine cu videoclipul primului său single care se numește “Empty Spaces”.

“Empty Spaces” este fresh, are un sound cool, de club și atrage atenția de la prima ascultare. Piesa a fost compusă de Minelli împreună cu Marco&Seba și produsă de Vlad Lucan.

Marco&Seba au compus multe dintre cele mai cunoscute piese ale INNEI “Sun is Up”, “Hot”, “Diggy Down”, dar și pentru artiști internaționali precum AKON “Hypnotized” și Nick Jonas și Nicki Minaj “Bom Bidi Bom”, inclusă pe coloana sonoră a “Fifty Shades Darker”.

Vlad Lucan a lucrat cu INNA pentru “Diggy Down”, “Tot mai sus” – Guess Who și Marius Moga, “Manifest” – Guess Who, Lukone “Electronic Symphony”. În ceea ce privește producătorii și compozitorii cu care a colaborat – Thomas Troelsen, Sam Martin, Breyan Isaac, Bryn Christopher, Corey Chorus, Tom Aspaul.

“Îmi aduc aminte că eram la Snagov în sesiune, într-un loc superb și când a început să se contureze piesa asta, am fost toți super entuziasmați pe loc de cât de mult ne place și că trebuie să o lansăm cât mai repede. Așa că i-am scris repede textul a doua zi, am tras varianta finală și am și lansat-o în aceeași zi. E o piesă cu un vibe fresh și cool care sper să încânte cât mai multe urechi atât de la noi, cât și de afară”, a declarat Minelli.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Michael Mircea, cel care a mai colaborat cu Vanotek, INNA, Yanka.

“Povestea clipului este despre explorarea sinelui. Mulți dintre noi, de multe ori, ne pierdem pe drum în viață și singurul mod prin care să ne întoarcem pe calea cea bună este să ne înțelegem pe noi înșine, adevăratele noastre ambiții și dorințe, scopuri”, a spus Michael Mircea.

De imaginea artistei, s-au ocupat Livia Berceanu (hair), Costina Lumezeanu (make-up) și Alina Chirinciuc (styling).

Minelli este artistă și songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

Artista a lansat împreună cu Vanotek piesele “În dormitor” și “My Mind”.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Empty Spaces”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii