Milan lanseaza "Hangover"
2018-09-21 17:51:54

Milan lanseaza astazi Hangover, o declaratie de dragoste atipica care celebreaza timpul petrecut alaturi de persoana draga.

Compusa alaturi de Theea Miculescu si inspirata de viata artistei, “Hangover” reprezinta imnul noi generatii de indragostiti.

“Mi-am dorit o melodie de after party, ca si . Sunt indragostita de ea. Am gandit-o si realizat-o impreuna cu Theea Miculescu si am avut noroc cu prietenele mele care au fost la filmarile clipului. M-au ajutat sa-mi aranjez in timp util tinutele si machiajul si sa raman calma, pentru ca obisnuiesc sa ma agit foarte mult la filmari, ca totul sa iasa cum imi doresc.” – Milan

Hangover este al patrulea single al artistei dupa “Regele minciunilor”, “Rewind” si “This Is My Vibe”, Milan lansand intre timp si un nou concept de mash-up-uri intitulat “Not Another Pop Mash-up”, in cadrul caruia a imbinat cele mai recente hit-uri cu viziunea ei asupra muzicii.

Tanara artista este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care imprumuta din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa, la care se adauga un mix de atitudine si prezenta scenica ce o transforma pe Milan intr-una dintre mai captivante artiste din noua generatie.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *