Milan a lansat single-ul "This Is My Vibe"
2018-07-16 20:56:16

Se spune ca “Your vibe attracts your tribe” , iar noul single Milan are cu siguranta vibe-ul perfect. O piesa care celebreaza originalitatea, “This Is My Vibe” pune in evidenta atat vocea speciala, cat si atitudinea care o scoate in evidenta pe tanara artista cu fiecare aparitie.

“This Is My Vibe” combina productia moderna cu liniile catchy si o atitudine pozitiva, creand hit-ul unei noi generatii de oameni ce-si asuma atat calitatile, cat si defectele.
Piesa a luat nastere in cadrul TIC 2018 (Transfagarasan International Camp), fiind compusa de catre Silience, Nadia Gattas, Stine Kincks si Cristian Eberhard.

This Is My Vibe este al treilea single al artistei dupa “Regele minciunilor” si “Rewind”, Milan lansand intre timp si un nou concept de mash-up-uri intitulat “Not Another Pop Mash-up”, in cadrul caruia a imbinat cele mai recente hit-uri cu viziunea ei asupra muzicii.

“This Is My Vibe” este o alt fel de definitie a mea. Sunt eu, asumata pana la capat, cu bune si cu rele, dansand in mijlocul petrecerii sau plictisita pe canapea. E vorba despre intelegere si despre acceptarea persoanelor dragi cu tot cu defecte. Good vibes only” – Milan

Tanara artista este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care imprumuta din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa, la care se adauga un mix de atitudine si prezenta scenica ce o transforma pe Milan intr-una dintre mai captivante artiste din noua generatie.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *