Metropolitan Records lanseaza noul videoclip, Mattyas – So Criminal

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Mattyas - So Criminal (Comunicat) {focus_keyword} Metropolitan Records lanseaza noul videoclip, Mattyas - So Criminal Mattyas So Criminal Comunicat

Dupa succesul pieselor “Secret Love, “Missing You”, “Mi Amor” si cea mai recenta colaborare cu Yamira, la piesa “Waterfalls” care s-a impus in Grecia, Cipru, Polonia si se afla in continua crestere si in alte tari, Mattyas ne prezinta videoclipul celui mai recent single al sau, “So Criminal”.

“So Criminal este piesa la care am cel mai bun feedback, chiar dinainte de lansare, iar pentru asta va multumesc tuturor. Energia si sound-ul “Criminal” al piesei a inspirat si povestea clipului care ma arata intr-o ipostaza inedita fata de videoclipurile cu care v-am obisnuit pana acum, cea de indragostit de o fata foarte frumoasa si focoasa. Intreaga poveste o puteti vedea in videoclip care sper sa va placa la fel de mult ca si piesa.

De asemenea vreau sa multumesc Ambasad’or Events pentru locatia minunata, Adina Buzatu pentru tinutele mele si Gabrinis care s-a ocupat de outfit-urile modelelor din acest videoclip.”

Piesa este compusa de baietii de la Deepside Deejays in studiourile Metropolitan Records, textul fiind semnat de Andrei Leonte.
Scenariul si regia ii apartin lui Florin Danilov (Maya Visuals).

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al lui Mattyas, “So Criminal”, dar si cateva imagini foto din timpul filmarilor, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

Comentarii