Mesajul pe care i l-a transmis Jorge lui Gabriel Cotabita, dupa Gala Chapeau!
2015-10-30 19:36:36

Jorge la Sala Palatului

Jorge a avut o saptamana plina de emotii si proiecte frumoase. El a avut onoarea sa cante aseara pe scena Salii Palatului in spectacolul organizat pentru Gabriel Cotabita, Gala Chapeau. Un vis care a devenit realitate pentru carismaticul artist, pentru ca isi dorea de ceva vreme sa cante la Sala Palatului. Jorge a interpretat astfel in maniera proprie piesa “Balada timidului etern” si a fost pe placul invitatilor care l-au apreciat prin aplauze.

“Prima data pe scena Salii Palatului. Multumesc Gabriel Gotabita! O sa te pomenesc toata viata! Sa fii binecuvantat!”, a scris Jorge pe pagina sa oficiala de Facebook, dupa ce a cantat la Gala Chapeau – organizata special in cinstea lui Gabriel Cotabita, de catre familie, prieteni si colegi, urmand ca banii stransi din spectacol sa fie folositi pentru recuperarea totala a artistului.

Printre artistii care au mai urcat pe scena aseara si au interpretat melodii din cei 40 de ani de carieră ai solistului au cantat Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Connect-R, Delia, Horia Moculescu, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, alaturi de VH2 si Andrei Tudor Band.

Va astept cu pareri. 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *