MARLEN x ANDREIAS și WENDELL lanseaza single-ul si videoclipul „Myra Como Baile”
2019-09-12 23:09:12

Party-ul si dansul este la el acasa, toamna asta, ia cu tine in bagaj noul single lansat de catre Marlen, alaturi de M&A Music (Andreias, Vally V) si Wendell! Marlen x Andreias & Wendell te invita sa dansezi pe ritmurile “caliente” ale piesei “Myra como baile ”.

Single-ul “Myra como baile ”, cu versuri in limba spaniola, este compus de catre Andreias impreuna cu Wendell, in propriul studio, unde produce piese atat pentru proiectele personale, cat si pentru alti artisti. Piesa muzicala vine la pachet cu un videoclip incendiar, o productie video ce poarta semnatura celor de la ”Calatorie Magica” (Director: Alex Marica- Magyc, Asistent Director: Ovidiu Nae), iar artwork-ul este realizat de Catalin Cristea (Massy).

“Imi doresc ca piesa sa fie prezenta in playlist-urile DJ-ilor si sa devina o referinta la toate petrecerile, iar oamenii sa danseze pe ritmurile compuse de catre echipa noastra special pentru ei. Multumesc casei de discuri ”Voices Media” pentru increderea in talentul nostru si promit sa nu dezamagesc pe nimeni. Nu uitati, dragii mei, povestea merge mai departe! Piesa este produsa in studiourile M&A Music (Productie muzicala, recording si writting: Valentin Tulica (Wendell), Marlen, Vally V ).” Andreias

Pareri?

https://youtu.be/F5fXH4-DZgE

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *