Mara Georgescu şi DJ Harra au lansat impreuna “Luna”
2020-09-10 21:56:42

Mara Georgescu este hotǎrȃtǎ sǎ traverseze rapid hotarele noastre şi sǎ penetreze teritorii noi muzicale internaţionale. De la “Gin, gin”, piesa sa de debut, cu care a fǎcut foarte bunǎ impresie, în cȃţiva paşi, a ajuns sǎ abordeze stilul moombahton-reggaeton, odatǎ cu interpretarea piesei “Luna”.

Colaborarea cu DJ Harra a pornit propriu-zis datoritǎ acestui single. Fiind în trecere pe la studio, Mara a ascultat piesa care se auzea din “laboratorul” de producţie, anumite pǎrţi fiind puse în buclǎ pe repeat, şi a spus cǎ îşi doreşte piesa. DJ Harra lucra deja la ea de ceva timp şi s-a hotǎrȃt sǎ primeascǎ ideea de a face feat. cu Mara.


“Luna” este o producţie Lanoy Records, aceeaşi echipǎ cu care Mara Georgescu a debutat. Melodia beneficiazǎ de un videoclip colorat, (tot marca Lanoy Production), în trend cu producţiile de gen de pe piaţa internaţionalǎ actualǎ. Pigmentarea videoclipului în tonuri candy, te trimit într-o poveste sweet, adolescentinǎ, o combinaţie de real-virtual pe care cel mai bine o pot înţelege teenagerii.

DJ Harra este “sirena” care apare în mijlocul petrecerii, între petrecǎreţii de la party. Aceasta îşi pune fizicul în evidenţǎ, aşa cum ştie mai bine, fiind DJ-ul cool, sufletul petrecerii, de data aceasta, cu o atitudine un pic girlish, în ton cu cei din jurul sǎu.
Alǎturi de interprete, în video, îi regǎsim pe dansatorii de la “R-trival team”, coordonaţi de Feraru Rǎzvan George.
Mara este încrezǎtoare în noul proiect şi declarǎ: “Sunt fericitǎ cǎ am lȃngǎ mine oameni veseli, deschişi, entuziaşti, ne sincronizǎm bine, învǎţǎm împreunǎ lucruri noi, este o echipǎ cu care sunt convinsǎ cǎ voi avea o evoluţie bunǎ“.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *