Mara Georgescu a lansat videoclipul piesei Dolce Gabbana

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Mara Georgescu a prins gustul extravaganţelor şi al succesului muzical. În plină toamnă calendaristică, dar cu temperaturi convinse de vară, (care nu ne lasă să ne gândim la altceva decât la setea de distracţie şi de vacanţă, nesatisfăcute pe deplin în acest an), artista pune degetul pe rană şi ne serveşte piesa „Dolce Gabbana”. O piesă antipandemică am putea spune, care te face să explodezi de dorinţă, te face să vrei. Să vrei să fii acolo, să uiţi de toate restricţiile şi problemele şi să îţi faci de cap, adolescent fiind sau „+” orice vârstă ai avea.

Interpreta simte trandul tinerilor şi vrea ceea ce toţi vor: lot of fun, good life, lux, rafinament, branduri, good style, good vibe.

În videoclip vedem cât de bine se pot distra fetele când sunt singure. Nu există loc de intrigi, certuri şi dezamăgiri, doar răsfăţ şi opulenţă: iahturi, maşini de fitze şi dezmăţ.

Alături de Mara, în videoclip, apar dansatoare profesioniste şi o parte dintre ele sunt din echipa îndrăgitului Wilmark. Fetele s-au distrat pe bune la filmare, în special când au filmat pe mare, scenele de pe iaht. Nu sunt imagini speculate de cameră pentru videoclip, sunt chestii pe bune, dans şi nebunie, lucruri care provocau toţi pasagerii de pe celelalte ambarcaţiuni care treceau pe lângă fete, să le filmeze, fotografieze şi să ţipe tare că vor şi ei la party.

{focus_keyword} Mara Georgescu a lansat videoclipul piesei Dolce Gabbana 120097027 675971269703312 8867078464759858565 n

Piesa „Dolce Gabanna”, o producţie „Lanoy Music”, sună foarte bine, asta o să simţiţi de la primele acorduri şi o veţi adăuga cu siguranţă în playlisturile voastre. Este o piesă plină de senzualitate, exotică, incitantă, care aduce vara şi distracţia în toate anotimpurile.

Păreri?

Comentarii