Major Lazer lansează „Can’t Take It From Me” Ft. Skip Marley

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Major Lazer dă lovitura cu lansarea unui single echivalent cu o experiență muzicală completă, „Can’t Take It From Me”, ce redă colaborarea inedită dintre faimosul proiect muzical și Skip Marley, alături de care Major Lazer pare a se reîntoarce la influențele caraibiene ce l-au consacrat.

Legenda lui Major Lazer a început în 2008, când infamul comando jamaican, care și-a pierdut brațul în Războiul Zombie Secret, a apărut cu un laser experimental, lucrând sub acoperire pentru un patron de club din Trinidad. El primește ajutor din partea aliaților săi, Diplo și Switch, pentru a produce primul său album – o colecție de piese dancehall futuriste, care vor proteja lumea de forțele întunecate ale răului. Așadar, în 2009, „Guns Don’t Kill People…Lazers Do” a fost lansat, iar Major Lazer și-a îndeplinit cu brio misiunea.

Parcursul poveștii îi mai găsește pe protagoniști în ipostaza de a dispărea, făcând loc altor personaje, însă spiritul muzical ce îl ghidează pe Major Lazer rămâne constant.

Single-ul „Can’t Take It From Me” ft. Skip Marley este primul lansat de pe viitorul album Major Lazer, care va continua în mod glorios legenda personajului desenat de Ferry Guow.

Păreri?

Comentarii