Madonna lansează „Future" feat. Quavo
2019-05-17 22:56:01

Madonna se ține de promisiunea făcută fanilor și lansează piesa „Future” feat. Quavo, care a fost produsă în colaborare cu Diplo.

„Future” este un material incredibil, ce îți rămâne instant întipărit în minte, o combinație reușită între sunetele electronice și influențele jamaicane calde. „Future” este cel de-al patrulea dintre cele cinci materiale pe care Madonna le va lansa înainte de data de 14 iunie, ziua în care albumul „Madame X” va fi disponibil pentru fanii de pretutindeni.

„Este o piesă despre lumea în care trăim astăzi și despre civilizația viitoare”, declară Madonna.

De curând, Madonna a anunțat turneul „Madame X”, care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe.
Influențat de viața în Lisabona, albumul „Madame X” este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino.

Albumul este disponibil pentru pre-comandă aici: https://umusic.lnk.to/MadameXPreOrderPR

Cu puțin timp în urmă, Madonna a stârnit valuri în social media, odată cu anunțul conform căruia aceasta va interpreta, în cadrul galei Eurovision 2019, două piese, printre care „Future” feat. Quavo și „Like a Prayer”, cu ocazia aniversării de 30 de ani a hit-ului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *