“Lumina de Mai” este noul single lansat de Smoke Weaver
2020-08-10 20:21:05

Luni, 10 august 2020, Smoke Weaver a lansat cea mai recentă piesă a sa – “Lumina de Mai” – o compoziție cu un sound aparte, ce îmbină accentele funk cu greutatea rock-ului.
Cu un refren surprinzător și exploziv, cel mai recent single Smoke Weaver conduce ascultătorii prin mai multe stări sufletești, ce capătă profunzime cu fiecare vers și fiecare acord.
“Lumina de Mai este un material ce mă împlinește din punct de vedere muzical. Îmi surprinde o stare sufletească senină, iar versurile nu fac decât să vină în completarea acesteia. Îmi place să scriu despre trăirile interioare, despre ce simt, iar acum am reușit să transpun în note și cuvinte o stare pe care o căutam de mult.” – declară Iulian Teodor Costache, fondatorul proiectului Smoke Weaver.
Videoclipul piesei a fost filmat în condiții extreme: de la temperaturi caniculare de peste 35 grade, până la vreme furtunoasă, cu temperaturi scăzute de 9 grade și ploaie abundentă. Chiar și așa, filmările au continuat, iar natura a păstrat pentru finalul ultimei zile cel mai frumos și spectaculos fenomen al său. Acesta a fost inclus și ocupă acum un rol principal în videoclipul piesei Lumina de Mai.
Cadrele ce surprind frumusețea peisajelor și locurile cu o încărcătură istorică uriașă se succed în perfectă armonie, iar privitorul este transpus în povestea unei Lumini de Mai.
“Videoclipul nu este doar un material ce însoțește melodia, ci o completează, îi dă greutate. Tocmai de aceea, locațiile de filmare nu au fost alese la întâmplare. Dorința mea este ca noi toți să încercăm să ne îndreptăm atenția și către locurile mai puțin cunoscute ale acestei țări, dar cu o istorie la fel de bogată sau poate chiar mai interesantă. Cum este cazul, de această dată, Palatului Cantacuzino “Micul Trianon”, de la Florești sau a Pasului Tabla Buții.” – declară Iulian Teodor Costache.
Întrebat “Ce urmează pentru Smoke Weaver?”, răspunsul artistului este “Simplu: lansarea unui prim album ce adună în el toată creația si munca ultimilor 5 ani”.
Fondatorul și artisul din spatele proiectului Smoke Weaver este Iulian Teodor Costache, absolvent al Școlii de Artă. De profesie inginer, Iulian a continuat să aibă colaborări în domeniul muzical până în anul 2015, când a decis să își ducă pasiunea pentru muzică la un nou nivel și astfel a pus bazele proiectului Smoke Weaver.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *