Lucia lansează „food chain" - un nou videoclip extras de pe albumul Samsara!
2018-11-14 15:58:52

Lucia a lansat ieri un nou videoclip al unei piese de pe cel al doilea ei album de studio, „Samsara”. Videoclipul „food chain”, realizat de Red-Cor (Corina Andrian), reprezintă o explorare a percepției despre sine, și susține o piesă-cheie în structura albumului.

„food chain comprimă în ea tematica albumului Samsara – moartea sub mai multe forme. Ești născut în lanțul trofic în care mănânci sau ești mâncat, calci peste alții ca să supraviețuiești, nu știi exact cum ai ajuns aici și de ce, totul e confuz, dar băutura e din partea casei so you might as well enjoy.” – Lucia.

„food chain m-a dus cu gândul la modurile în care existăm, într-o lume în care vrem să fim cât mai originali și unici dar suntem omogenizați într-un fel sau altul. Am vrut să explorez modalitățile prin care ne putem reflecta la propriu dar și introspectiv; modurile în care ne putem analiza corpurile care ne poartă zilnic, prin prisma celor trei dimensiuni în care suntem prezenți – cum suntem noi cu adevărat, cum ne percepem din interior și cum ne percepem din exterior, prin prisma celorlalți.” – Red-Cor.

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale – https://smarturl.it/lucia-samsara.

„food chain este highlight-ul materialului, e genul de întâmplare sonică ce o pune pe Lucia pe același calapod cu Ellie Goulding, Lykke Li, Lorde, Halsey sau Tove Lo. […] Greu de crezut că în spatele vocii fragile se află o artistă […] care scrie niște poezii brutale ca un exercițiu de autoflagelare, cioplite parcă în propria-i carne, pe care apoi le cântă delicat, pe niște teme electro-pop asamblate inspirat de trei producători locali din zone sonore diferite.” – Bogdan Șerban, Radio Guerrilla.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *