Lost Frequencies lansează o piesă ce îmbină mai multe genuri: ‘Sun Is Shining’

După lansarea piesei ‘Truth Never Lies’ (feat. Aloe Blacc), Lost Frequencies a scos un alt single complex. Pe lângă sunetele puternice și sentimentele transmise de vocea lui Vince Freeman, ‘Sun Is Shining’ pare să fi fost compus pentru a lumina tărâmul muzicii dance în felul său unic atât prin single, cât și prin videoclipul ce-l acompaniază.

Inspirat de JJ Grey și single-ul lui Mofro, ‘The Sun Is Shining Down’, noua piesă semnată Lost Frequencies este una dintre cele mai bune lansări ale sale. Acompaniat de o voce impetuoasă și puternică, vibe-uri vesele și acorduri calde, ‘Sun Is Shining’ este una dintre acele piese inspiraționale ce reușesc să facă norii să dispară.

Felix De Laet, mai bine cunoscut ca Lost Frequencies, a început să aibă succes încă de la începutul carierei sale muzicale. Single-ul de debut numit ‘Are You With Me’, lansat în 2014, s-a dovedit a fi hitul ce i-a permis să intre în lumea DJ-ilor de succes, după multipremierea acestuia cu platină și plasarea pe #1 în 18 țări. Acum, după doar cinci ani, Lost Frequencies este unul dintre cei mai populari artiști de muzică dance din genera! 539;ia sa. A colaborat cu artiști de anvergură precum Zonderling, Netsky, James Blunt și Aloe Blacc. De asemenea, a fost primul DJ de origine belgiană care a reușit să își păstreze locul #1 de 5 ori în topul oficial al Belgiei și care a ajuns pe #1 în Anglia.

Păreri?

Comentarii