Los Anonimos lansează „You Be” alături de What’s UP

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Los Anonimos colaborează pentru prima oară cu What’s UP și lansează „You Be”,un single pop cu beat-uri fresh și cu un refren ce rămâne întipărit în minte de la prima ascultare. Compusă de cei trei artiști, „You Be” este o piesă în care pasiunea este pe primul loc, spontană și fără reguli, iar videoclipul în regia lui Daniel Libeg Dahi completează prin imagini mood-ul piesei.

„Noi, Anonimii, suntem oficial la prima noastă colaborare cu What’s UP, cu toate că ne cunoaștem de peste 5 ani. Colaborarea a venit de la sine și totul a început anul trecut, când am cântat în deschiderea lui What’s UP la Târgul de Crăciun. De atunci ne-am propus să facem o piesă împreună. Am vorbit cu Whatzy și după câteva zile am primit strofa și refrenul de la el. La prima apăsare a butonului #Play, am simțit că această piesa va avea succes și o să aibă priză. Simțeam nevoia de ceva mult mai dinamic, mai fresh. Când spui «You Be» (IUBI), gândul te duce la persoana iubită, la senzualitate și la momentul magic pe care îl trăiești atunci când te îndrăgostești pentru totdeauna”, povestesc cei de la Los Anonimos.

Cu o experiență de peste 10 ani în industria muzicală, Los Anonimos este un proiect creativ ce și-a dovedit unicitatea muzicală prin stilul diferit cu care abordează fiecare piesă. Fiind considerată „o trupă de show”, fiecare experiență LIVE este o oază de voie bună, energie și dinamism. „Sunt îndrăgostit”, „Dansăm”, „Dragostea topește”, „Tu ești Totul” sau „S.O.S” sunt câteva din piesele ce au ajuns pe buzele a multor iubitori de muzică.

„La tine” este unul dintre cele mai iubite hituri ale lui What’s UP ce a adunat peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții. În ultimele luni artistul a avut multe surprize pentru fani și a lansat hit-uri precum „Ce n-aș da” (alături de Jador), ce a ocupat poziția 1 în Trending, „Du-mă unde vrei” (alături de Dima Trofim), „Arde” (alături de Bogdan de la Ploiești ) și „PrimaVara” (alături de Narcisa și Bob).

Păreri?

Comentarii