Logic lansează prima sa carte – „Supermarket” și un soundtrack de poveste

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Logic (Bobby Hall), cunoscutul rapper si producător american, întrece așteptările tuturor și începe anul cum nu se poate mai bine – acesta lansează „SUPERMARKET”, prima sa carte, împreună cu un soundtrack ce dovedește versatilitatea muzicală a acestuia.

Piesele integrate pe soundtrack ni-l dezvăluie pe Logic în ipostaza de a cânta live, acompaniat de o trupă, iar unele dintre materiale ne prezintă colaborarea acestuia cu Mac Demarco.

„Am vrut să folosesc acest roman ca pe o oportunitate de a mă provoca pe mine din punct de vedere muzical și de a mă avânta într-un gen muzical complet nou”, declară Logic.

Anunțul ce vizează lansarea romanului „SUPERMARKET” a fost făcut prin intermediul rețelelor sociale (Twitter si Instagram) și a luat prin surprindere o lume întreagă. Pe lângă multiplele sale talente – cântăreț, compozitor și producător, Logic ne face acum o veritabilă demonstrație de polivalență artistică. Primul său roman, „SUPERMARKET”, este un amestec omogen între o narațiune fluidă, cu inserții de umor întunecat și o viziune unică asupra fatalității existențiale.

Odata cu publicarea carții sale, Bobby Hall (Logic) trage un semnal de alarmă asupra problemelor ce acaparează atenția tinerilor și asupra importanței unei mentalități sănătoase.

Flynn, personajul principal, se simte blocat: depresiv, părăsit de iubită, dependent financiar de parinți. Supermarketul ar fi trebuit să îl schimbe de tot – o slujbă normală și rutina ce o inconjoară. O singură zi modifică totul, propulsându-l pe Flynn în mijlocul misterului unei crime și pe cititor in lumea unui thriller psihologic care creează dependență.

Ca artist, Logic este un fenomen cultural, a cărui carieră surprinde în mod fidel tumultul interior al unui tânăr ce încearcă să razbată în America. Cel mai cunoscut single al său, „1-800-273-8255″, intitulat după National Suicide Prevention Lifeline, a fost premiat cu 5 discuri de platină. De curând, Billboard a ținut să consemneze succesul fulminat al lui Logic, care se numără acum printre cei 21 de artiști care au reușit să aibă simultan cel puțin 10 piese în clasamentul Hot 100.

Păreri?

Comentarii