Liam Payne lansează single-ul „Stack It Up" feat. A Boogie Wit Da Hoodie
2019-09-22 16:54:56

După o lungă perioadă de teasing, noul single al lui Liam Payne este, în sfârșit, disponibil pe toate platformele digitale și poate fi ascultat și descărcat de către fanii artistului.
„Stack It Up”, colaborarea explozivă dintre Liam Payne și A Boogie Wit Da Hoodie, este o combinație molipsitoare ce aduce împreună vocea inconfundabilă a lui Liam și versurile profunde ale starului rap A Boogie wit da Hoodie. Single-ul a fost scris de către Ed Sheeran, Steve Mac, Fred Gibson și Boogie.

Înregistrat în Marea Britanie, „Stack It Up” poartă semnătura muzicală a lui Liam Payne, stilul caracteristic de pop urban, îmbunătățit prin elemente metalice de percuție și versuri jucăușe. Videoclipul ce însoțește single-ul a fost filmat în New York și îi surprinde pe cei doi artiști în ipostaze unice.

„Sunt atât de fericit că a venit vremea lansării noului meu single și că toată lumea îl poate auzi. Eu și Boogie ne-am simțit minunat lucrând la el. Este o piesă de care sunt foarte mândru și abia aștept să vedeți ce urmează”, declară Liam Payne.

După despărțirea One Direction, muzica lui Liam a fost ascultată de peste 2,7 miliarde de ori. Cele mai mari hit-uri ale sale – „Strip That Down” (1,8 miliarde de stream-uri), „Polaroid”, cel mai recent single al său, înregistrează peste 2 milioane de stream-uri, „Bedroom Floor” sau „Familiar” feat. J Balvin – au adus un mare boost carierei lui Liam Payne și au făcut din acesta cel mai de succes fost membru al One Direction.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *