Lexx - Strada mea (videoclip nou)
2018-11-20 15:58:46

Cum pare ca zile insorite vor fi din ce in ce mai rare, Lexx vrea sa ne bucuram de ele cu o piesa si un videoclip asa cum se cuvine, asa ca aduce in atentia publicului un nou single, “Strada mea”.

Videoclipul a fost filmat in Ocna Mures, orasul natal a lui LexX. Ca de fiecare data, echipa Transilvania Music a asigurat toate cele necesare pentru un sound cat mai fresh. Good Sound este echipa din spatele sunetului si Transilvania Video Production pentru imagine si montaj.

Intitulat “Strada Mea”, acest single anunta lansarea primului E.P. al artistului. Videoclipul este al doilea de pe material, primul fiind alaturi de RimeZic pentru piesa “Numa’ yo-s de vina”.

“Povestea din spatele piesei “Strada Mea” tine de unghiul din care privesti amintirile legate de ea. Eu am crescut prin localitati diverse, chiar si in diaspora cativa ani, dar sufletul mi-a ramas acolo unde am scris-o. Ce vreau sa transmit de fapt, e probabil nostalgia acelor amintiri care se invart in jurul povestii, ca planetele in jurul soarelui, capatand astfel denumirea de univers poetic, sau doar o galaxie, in care te invit sa patrunzi cu sufletul, sa fii trezit de aceea amintire. Toate cele bune si pace pentru fiecare ascultator care viziteaza “Strada Mea”.”, spune Lexx.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *