Lansarea piesei muzicale si a clipului „Soarele pe cer” la Resedinta Frantei

Excelenta sa François Saint-Paul, Ambasadorul Frantei in Romania si pianist, alaturi de cantautorul Keo lanseaza piesa si videoclipul „Soarele pe cer”, o colaborare muzicala inedita, in beneficiul Asociatiei Valentina, miercuri, 31 mai 2017, la Resedinta Frantei (Strada Biserica Amzei nr. 13-15), de la ora 16.00.

Muzica este semnata de domnul François Saint-Paul si Keo, acesta din urma fiind si autorul versurilor. Aceasta colaborare speciala vine din dorinta de a transmite o emotie unica, precum si un mesaj puternic despre trecerea inexorabila a timpului, dar si despre sperante si vise.

Veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei si videoclipului vor fi donate Asociatiei Valentina, dedicata sustinerii copiilor si familiilor provenind din medii defavorizate, acesta fiind si motivul pentru care lansarea a fost programata cu o zi inainte de 1 Iunie.

„In Romania, 1 iunie este Ziua Copilului. Aceasta melodie este pentru toti cei care vor sa se bucure de aceasta sarbatoare”, a declarat domnul ambasador Saint-Paul.

„A fost o placere sa colaborez cu domnul François Saint-Paul, si ma bucur mult ca prin aceasta colaborare putem face un gest frumos pentru copii”, a declarat Keo

Videoclipul oficial al melodiei, care va fi prezentat in premiera in timpul evenimentului, a fost filmat la Resedinta Frantei, regia fiind semnata de Mihai Laz.

Asociatia Valentina Romania este situata in sectorul 5, cartierul Ferentari. Centrul de zi after-school, Casa Valentina, este deschis in timpul saptamanii pentru a ajuta copiii proveniti din familii defavorizate sa urmeze cursurile unei scoli normale. Obiectivul este de a-i sustine pentru a avea un viitor mai bun. Concret, 40 de copii sunt primiti in fiecare zi pentru a fi ajutati sa-si faca temele, pentru a avea activitati creative si artistice si pentru a primi o masa calda. Familiile lor sunt de asemenea urmarite in vederea reinserarii sociale si profesionale.

Valentina Romania ajuta si 60 de copii sa mearga la gradinita platindu-le masa si rechizitele. In total, asociatia sustine 100 de copii proveniti din 80 de familii.

Finantarea asociatiei este asigurata exclusiv din fonduri private si donatii individuale, ale altor fundatii si ale companiilor.

Roton este una dintre primele si cele mai importante case de discuri independente din Romania. Fondata in 1994, Roton a devenit rapid un nume apreciat in industria muzicala romaneasca, datorita resurselor si profesionalismului angajat in aceasta industrie.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Soarele pe cer”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii