KRMA feat OBIE & Xntrik lanseaza videoclipul piesei 2022
2016-09-23 22:48:02

KRMA, OBIE și Xntrik si-au unit fortele si au compus piesa “2022”.Piesa a fost scrisa de Obie – interpret, compozitor, scriitor și producător, precum și Medic Radiolog, el fiind si cel care a coordonat intreaga realizare a proiectului. De producție s-a ocupat Xntrik – producator, DJ si live act entertainer. OBIE a lansat in ultima vreme piesele: “Go Loca” alaturi de Theo Rose si “Dragostit” alaturi de Connect-R, iar impreuna cu Xntrik, single-urile “All the time” si “F.D.R.”

“S-a creat oarecum o perceptie destul de negativa asupra faptului de a reprezenta noul val sau trend. Prin piesa 2022 incerc sa ma pozitionez deasupra acestor perceptii, caci nu vreau sa ma bazez pe reteta nimanui. Incerc sa transmit o senzatie progresiva, creandu-mi propriul val. Ma consider si vreau sa ma pozitionez ca un rapper inteligent. Muzica mea este inteligenta, futuristica si noua, iar asta este mesajul pe care imi doresc sa il trasnmit prin 2022. Creati-va propriul stil, in loc sa urmati trenduri!” – KRMA

Titus Lungocia cunoscut drept KRMA s-a indragostit de muzica la varsta de 14 ani. A fost inspirat de o puternica influenta a culturii hip hop, petrecandu-si copilaría si adolescente in Statele Unite. Astfel, interactiunile cu muzica l-au purtat de la competitii de free style rap in pauzele din liceu pana la a lucra cu muzicieni si producatori profesioni sti de peste ocean. S-a mutat in Timisoara pentru a se intoarce la originile sale romanesti si a inceput o cariera medicala, studiind medicina sportului.

“Am decis sa imbin influentele hip hop americane si cultura hip hop in crestere din Romania, ceea ce a condus la o varietate de stiluri de muzica, de la rap la EDM. Ca licentiat in fizioterapie si antreprenor, muzica a ocupat intotdeauna locul intai in viata mea, indiferent de situatia in care m-am aflat. Afacerea si cariera mea muzicala joaca de asemenea un rol foarte important in viata, muzica si atitudinea mea.” – KRMA.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul piesei “2022”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *