Keo lanseaza astazi "Razboi si iubire"
2018-02-26 18:13:23

Proaspat devenit tatic, dupa ce la inceputul anului Misty a dat nastere unei fetite, Keo revine cu un nou single.

“Nu exista o relatie de cuplu in care sa nu se mai aprinda spiritele si sa nu existe tensiune si discutii din cand in cand. Azi te certi, maine te impaci, in unele cazuri dupa cateva ore, chiar si minute. Si vorba aceea “Ce dulce este impacarea!”

Atat piesa “Razboi si iubire”, cat si clipul, realizat de Mihai Laz, descriu foarte bine sarea si piperul din fiecare relatie de dragoste.” – Keo

Compusa de artist insusi si acompaniata de un clip realizat de Mihai Laz, “Razboi si iubire” aduce in lumina reflectoarelor starile pe care iubirea le infiripa in noi – atat pozitive, cat si negative.

Keo a debutat in 2005 cu o piesa legenda – “Azi vii, maine pleci”, care a ajuns numarul 1 in MTV Top 20 in numai 3 saptamani si s-a mentinut in Romanian Top 100 pentru sapte luni dintre care trei luni a fost numarul 1, fiind urmata de hit-uri precum “Liber” , ” In ochii tai” si “Viata Noua” (feat. Puya), dar si un album in colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. In 2017, artistul a pus in scena “PianoMania”, un show unic in Romania in cadrul caruia Keo a reinterpretat la pian, acompaniat de trupa sa, atat hit-urile ce l-au facut faimos, dar si cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor ’60-’90, de la artisti precum The Beatles, Queen, Prince, Elton John si Robbie Williams.

Keo a cunoscut succesul si in calitate de producator si compozitor, lucrand cot la cot cu nume mari din industria muzicala precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus si multi altii.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Razboi si iubire”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *