Keane anunță albumul „Cause & Effect” și lansează piesa „The Way I Feel”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Keane, una dintre cele mai iubite trupe britanice, anunță lansarea primului material discografic după succesul înregistrat cu albumul „Strangeland” (2012), „Cause & Effect”, disponibil deja pentru pre-comandă.
În completarea acestei vești, Kean lansează și o nouă piesă, „The Way I Feel”, o reală mostră de autenticitate și onestitate și o radiografie clară a stării de a fi.
După două albume ce i-au propulsat cariera solo, lansate în timpul pauzei luate de trupa Keane, solistul Tom Chaplin s-a reîntâlnit cu Tim Rice-Oxley (compozitorul și pianistul formației). Ascultând piesele pe care Tim plănuia să le lanseze singur, Tom a fost impresionat de profunzimea și onestitatea lor. De aici până la o viitoare colaborare nu a fost decât un pas.
„M-am gândit că acelea sunt cele mai personale și vulnerabile cântece pe care le-am ascultat vreodată și m-am simțit instant atras de ele. Le-am simțit ca fiind parte dintr-o poveste pe care aș putea să o trezesc la viață”, declară Tom Chaplin.
La scurt timp după momentul acestei întâlniri, Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley, Richard Hughes (tobe) și Jesse Quin (bass) se găsesc în poziția de a colabora din nou și de a da naștere unui proiect muzical de care să fie cu adevarat mândri.
Keane și-a anunțat deja turneul european, ce va include și câteva spectacole momorabile, în cadrul celor mai importante festivaluri.

Păreri?

Comentarii