Kaya lanseaza o piesa ce va pune distractia pe jar!
2016-10-18 14:49:23

Kaya, o aparitie memorabila, desprinsa parca din miturile cu zeite, lanseaza astazi o piesa fierbinte al carei ritm mistuitor va pune distractia pe jar. Nascuta peste Prut, tanara cu o infatisare exotica pe care se citeste inocenta si puterea deopotriva, pe numele sau real Alina, este pregatita sa cucereasca publicul cu energia si talentul sau.

O prezenta obisnuita cu scena, Kaya se simte in largul ei in fata multimii, se inconjoara cu note muzicale, flirteaza cu luminile, isi moduleaza vocea in ritmuri seducatoare si lasa muzica sa creeze o poveste de neuitat. A simtit chemarea muzicii de mica, iar incurajata de familie si-a urmat pasiunea si a dezvoltat-o pe parcursul timpului, colaborand cu studioul MAAN si casa de productii Roton Music.

Cel mai recent single, “Burn”, este piesa ei de suflet despre care declara: “Atunci cand cant piesa simt ca ma mandresc ca am reusit sa facem o piesa diferita de tot ce este la momentul actual pe piata, simt ca mi se potriveste cu starea sufleteasca.”

Filmarile clipului i-au creat emotii aparte, astfel Kaya povesteste cu drag ca a fost atat de frumos incat, dupa multe ore de filmare, nu se simtea deloc obosita. “In general eram foarte entuziasmata pentru ca am lucrat cu o echipa minunata si m-au facut sa ma simt atat de bine incat filmarile puteau sa dureze si doua zile.” Videoclipul, unul de imagine, o prezinta pe Kaya prinsa intr-un joc de sunete asemanator flacarilor.

“Oare o sa le placa si celorlati piesa asa cum imi place mie”? a fost primul si cel mai sincer gand al artistei Kaya, la auzul primelor acorduri din single-ul ei de debut. Va sugeram sa dati play si sa va indragostiti de ritmul piesei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Kaya, “Burn”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *