Karmen revine cu un nou single “Minte-ma”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Karmen incepe primavara cu un single nou care se numeste “Minte-ma”.

Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.

Irina Rimes este cunoscuta pentru piesele compuse pentru INNA “Cum ar fi?” sau Antonia “Dor de tine”, precum si single-urile proprii, Achi a produs “Bine” – What’s Up, are un featuring cu Antonia pentru piesa “Get Up and Dance” pe care a compus-o si produsa impreuna cu Vlad Lucan – “Diggy Down”, “Tot mai sus”, “You Got It”.

“Ma bucur sa revin cu un nou single in limba romana, sper ca este o surpriza frumoasa pentru fanii mei. Și va promit ca surprizele nu se opresc aici, lucrez deja la alte piese, atat in limba romana, cat si in engleza”, a spus Karmen.

“Minte-ma” a fost lansata cu videoclip oficial in regia lui Bogdan Daragiu si filmat tot de acesta. Filmarile au avut loc in Bucuresti, iar de imaginea artistei s-au ocupat Diana Ionescu (make-up artist), Alex Caraman (hair), RDStyling (tinute).

Karmen este artist ATOM si Global Records.

Single-ul anterior al lui Karmen “You Got It” a fost compus si produs de Achi, Vlad Lucan si Adelina Stanga (Ira). Piesa a fost licentiata in Turcia, Japonia, Polonia.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Minte-ma”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii