Kalif x Letty au lansat „Iubește-mă și atât" – o piesă care a ajuns la 1 milion de vizualizări într-o săptămână
2019-10-01 14:12:51

Peste 1 milion de vizualizări pe Youtube într-o singură săptămână: Kalif și Letty au lansat o piesă care a devenit extrem de îndrăgită de public într-un timp foarte scurt.

Pentru Kalif, piesa „Iubește-mă și atât” este extrem de personală: „vreau să inspir oamenii în a se iubi necondiționat și sincer indiferent de problemele și dificultățile ce apar pe parcursul unei relații. Iar Letty are o voce extraordinară, de aceea mi-am dorit mult să colaborez cu ea pentru această piesă. Mesajul melodiei ne reprezintă pe amândoi.”

Vizualul prezintă povestea de iubire, prin cadre romantice filmate la mare. Despre procesul creativ, Kalif a povestit: „Am scris piesa într-o seară în decembrie 2018 în timpul cinei. Pur și simplu a început să-mi cânte refrenul în cap din senin, am mers repede în studio unde un prieten îmi lăsase în playlist un beat ce cânta pe repeat. Versurile au curs de parcă cineva mi le dicta. Nu știu de unde vine inspirația, dar piesa aceasta pentru mine este cea mai reală piesă pe care am scris-o în toată cariera mea. Sper că mesajul piesei să ajungă la inimile voastre și să nu uitați că nu este nimic mai important în viață decât iubirea.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *