Kadebostany lansează cel mai nou EP, DRAMA – Act 1!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Guillaume de Kadebostany, un producător și compozitor desăvârșit, a reușit să ajungă în Top 10 în peste 30 țări cu ajutorul unor single-uri precum “Castle in the Snow”, “Mind if I Stay” sau versiunea alternativă a faimoasei piese cântată de Beyoncé, “Crazy in Love” (care a apărut pe coloana filmului 50 Shades of Grey).

Artistul ne-a captat atenția în scurt timp prin genul său unic de a crea muzică pop, cu propria sa identitate vizuală, dar și o prezență scenică nemaipomenită. Guillaume a fost prezent în peste 25 țări în ultimii ani unde a susținut peste 500 concerte live. Printre cele mai cunoscute festivaluri în care s-a aflat în line-up se numără Sziget, Chill Out, Fusion, Montreux Jazz Festival și Dour. Pe lângă asta, a participat și la show-urile X-Factor și Dancing with the Stars ca invitat special, la NRJ Music Awards și a fost headliner la ceremonia de încheiere FIFA.

Kadebostany, prin muzica sa, ne dezvăluie o viziune proprie a genului pop pe care îl descrie el însuși ca fiind “muzică sofisticată pe gustul tuturor”. De fapt, asta îi face muzica atât de excepțională: se adresează atât publicului larg, cât și iubitorilor de indie.

Păreri?

Comentarii