Jukebox lanseaza single-ul si videoclipul „Am ce nu am”

Miercuri seara, in cadrul unui concert-eveniment, trupa Jukebox a lansat alaturi de prieteni, artisti si oameni din media, single-ul „Am ce nu am”. Piesa, cu un sound fresh, s-a auzit in premiera pe scena clubului True Social Club alaturi de unele dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Pentru Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, acest single a reprezentat ocazia perfecta de a experimenta diferite aspecte ale vocii sale: „E o piesa fresh, care curge natural, diferita de cele pe care le-am cantat pana acum. Noutatea, pentru mine, a fost ca mi-a oferit ocazia sa descopar zone ale vocii mele pe care le lasasem neexplorate, lucru pe care il veti observa imediat ce o veti asculta”, declara solistul.

Produsa in studiourile EpiQ , „Am ce nu am” este o piesa romantica, care reda prin versuri sentimentul pe care un om il poate avea atunci cand iubirea provoaca dezamagire.

In regia lui Alex Ceausu, filmarile clipului s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore, in centrul orasului Brasov si pe Tampa, intre piesaje naturale magnifice si stradute cu aspect vintage. Protagonista videoclipului este frumoasa Andra Dumitrache, model ce a cucerit lumea prin campaniile pe care le-a prezentat.

Cu aproape 20 ani de activitate si peste 2000 concerte live, Jukebox este tonomatul fabricat in Romania, devenind de-a lungul timpului un brand consacrat si apreciat de iubitorii de muzică Live. Pana in prezent, Jukebox a lansat trei albume si alte zece single-uri, printre care: “Cum vrei tu”, “Editie speciala” si “Vocea Ta”. Trupa Jukebox, in frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscuta si pentru participarea la numeroase festivaluri si concursuri: Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016 sau Te Cunosc de Undeva 2017. In februarie 2017 trupa s-a imbogatit cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago, noua solista Jukebox, alaturi de care au participat la Eurovision 2018, cu una dintre píesele favorite ale selectiei: “Auzi cum bate”.

Pareri?

Comentarii