Jean Gavril a lansat un live session pentru toti iubitorii de ''Festival''
2019-08-01 15:14:52

Jean Gavril lanseaza “Festival”, prima piesa dintr-un live session special. Filmat la palatul Micesti din Maracineni, locatie cunoscuta ca fostul palat de vanatoare al familiei Ceausescu, live session-ul va contine 4 piese:

Festival

Papusa Paradis

Vagabond

Unde esti tu

“Festival” este soundtrack-ul perfect pentru ultima luna de vara, fie ca te distrezi la festival sau dansezi singur in camera. Un mix de alternativ, indie si pop specifice lui Jean, piesa este prima lansare a acestuia de la colaborarea cu Feli.

Jean Gavril este unul dintre putinii artisti ce reuseste sa atraga atentia atat ascultatorilor de muzica alternativa cat si comerciala, jucandu-se cu linia ce desparte cele doua lumi la fiecare lansare. Piese precum “Fata bea cu mine” si “Cutit la abdomen” au atras atentia radiourilor alternative, iar cel mai recent artistul a lansat single-ul “Oh, Ramona”, piesa principala de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume, urmat de colaborarea cu Feli pentru “Iti pare rau”, o noue versiune a slagarului clasic semnat de Dan Spataru.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *