Jax Jones si Years & Years prezinta colaborarea anului – „Play"
2018-11-28 18:15:51

Jax Jones, creatorul de hit-uri nominalizat la premiile BRIT, surprinde o lume intreaga odata cu marea lansare a single-ului „Play”, o colaborare cu trupa Years & Years.
Dupa ce in trecut a lucrat impreuna cu artisti precum Demi Lovato, Stefflon Don, Mabel, Raye si Ina Wroldsen, Jax continua in aceeasi nota si alege sa creeze hit-uri alaturi de cei mai in voga artisti dance ai momentului.

„Olly are una dintre acele voci unice – iti capteaza instant atentia, chiar din momentul in care incepi sa o auzi – este unul dintre cei mai convingatori artisti. Ne-am bucurat enorm atunci cand am scris piesa si a fost minunat sa colaborez cu un om atat de ancorat in realitate, care sa fie deschis si la idei noi. Dupa ce am scris acest cantec, am inceput sa creez un material cu o puternica influenta UK Garage, care sa imbine dragostea mea pentru soul si house.” – Jax Jones

Years & Years este o trupa cu o notabila cultura a succesului, iar cel mai recent album al ei, „Palo Santo”, este dovada clara si incotestabila pe care este construita aceasta afirmatie. Nucleul acestei formatii este chiar Olly Alexander, un artist complet, cu o viziune profunda asupra lumii, care intelege mai mult decat oricine ca celebritatea vine la pachet cu o serie intreaga de reponsabilitati.

„Sa lucrez cu Jax a fost foarte distractiv. Am chicotit si dansat incontinuu. Am trecut in revista multe idei si le-am ales pe acelea care ne-au placut cel mai mult. Iubesc muzica dance pentru ca ma face sa ma simt invincibil, dar am incercat sa aduc si putina tensiune prin versuri, in sensul de Imi place cand o piesa te face sa te indragostesti pe loc. Esti obsedat sa o auzi si te simti hipnotizat – Vreau sa ascult acel cantec!” – Olly Alexander

Jax Jones este unul dintre cei mai ascultati 100 de artisti din lume, cu peste 2,5 miliarde de stream-uri, iar acum se bucura de un succes fenomenal – cu un spectacol grandios la London’s Roundhouse, pe 6 aprilie, insotind-o pe Ellie Goulding in cadrul turneului ei si urcand pe scena alaturi de Years & Years, la London’s O2 Arena.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *