Jax Jones si Tove Lo lanseaza “Jacques”, o piesa despre flirturi, beat-uri si parfum frantuzesc

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După succesul celui mai recent hit al lui „Harder” in colaborare cu Bebe Rexha și precedând lansarea albumului său de debut, „SNACKS”, pe 6 septembrie, Jax Jones lanseaza single-ul, „Jacques”, alaturi de senzația electro-pop suedez, Tove Lo.

Născută dintr-o admirație reciprocă pentru munca depusa in industria muzicala pana acum, colaborarea lui Jax Jones cu Tove Lo pentru piesa „Jacques” a fost gandita de ceva vreme si intr-o oarecare masura destul de asteptata. Ca niste detalii picante povestite de Tove Lo, un schimb distractiv și numeroase flirturi au avut loc la o întâlnire pe care artista a avut-o la un moment dat cu un tip francez pe nume Jacques.
Simpatica anecdota și vocea puternica stau la baza unui ritm underground și a unei linii melodice extrem de catchy care creioneaza directia muzicala a lui Jax.

„Este una dintre piesele mele preferate de pe albumul meu SNACKS (Supersize) pentru ca face aluzie la radacininile mele din muzica house. Daca ți-a plăcut prima mea melodie „I Got U”, acest nou single este pentru tine”, declara Jax Jones.

Vorbind despre noul single, Tove Lo a spus ca “Am vrut să lucrez cu Jax Jones de multă vreme, iar cele douăsprezece zile de la Londra au fost unele dintre cele mai amuzante și minunate sesiuni pe care le-am avut. Jax a interpretat diferite idei și piese pentru a intra în zona mea de confort. Să scriu versurile împreună cu el a fost foarte distractiv.”

Păreri?

Comentarii