James Blake lanseaza cel de-al patrulea album, „Assume Form"
2019-01-18 18:34:44

James Blake lanseaza un nou material, „Assume Form”, ce reuneste colaborari neasteptate cu artisti precum André 3000, Travis Scott, ROSALÍA, Metro Boomin si Moses Sumney, lucru ce dovedeste versatilitatea acestui album si talentul incontestabil al artistului de 30 de ani.
Laureat al premiului Mercury, cu nominalizari la premiile Grammy si Brit, James Blake si-a propus si a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti artisti din peisajul muzical actual, iar colaborarile sale cu Kendrick Lamar, Beyoncé, Jay Z, Mount Kimbie, Bon Iver, Chance the Rapper sauFrank Ocean, nu fac decat sa demonstreze aceasta afirmatie.
Nerestrictionat de un gen anume, James Blake reuseste sa aduca fiecarei piese compuse o serie de elemente clasice si o inconfundabila emotie.
„Assume Form” este poate unul dintre cele mai directe materiale lansate vreodata de Blake, care ia forma unei declaratii artistice eclectice. Noul album semnat James Blake succeda o perioada prolifica din viata artistului, unde evolutia personala este mai mult decat evidenta, dupa cum ne indica si temele principale abordate in noile piese – sanatatea mentala, masculinitatea in zilele noastre si gasirea pacii.

Poti asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/AssumeFormPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *