James Bay si Julia Michaels lanseaza varianta live a piesei „Peer Pressure"
2019-02-27 18:09:22

Printre lumini si umbre, transfer subtil intre cald si rece si o emotie aproape aproape matematica, ce loveste gradual fiecare resort emotional, se contureaza profilul unei chimii aproape imposibile, care se rasfrange integral asupra variantei live a piesei „Peer Pressure”, colaborarea dintre James Bay si Julia Michaels.

Materialul vizual ce insoteste live-ul piesei „Peer Pressure” este in tandem cu vocile celor doi artisti, capabili de a transmite o emotie de nedescris. Jocul de nuante, roz si albastru, se combina omogen cu proiectiile de lumini, care le confera lui James si Juliei o aura feerica.

Din punct de vedere vocal, aceasta varianta a piesei reuseste irealizabilul – „Peer Pressure” denota o emotie coplesitoare si ne expune cel mai inalt grad de compatibilitate intre doua persoane, voci si personalitati muzicale.

Odata cu recenta lansare a piesei, James Bay si Julia Michaels si-au propus sa ne invete o lectie importanta despre dragoste si sa ne ofere fundalul sonor ideal propriei povesti de amor – „Peer Pressure”, combinatia perfecta intre delicatete, emotie si caldura.

„Peer Pressure” este produsa de Joel Little (Lorde si Khalid) si ne vorbeste despre modul in care gasim acea persoana in fata careia suntem pregatiti a ne abandona complet, fara retinere, fara sisteme de aparare, fara frica.

„Cred ca poate fi foarte usor sa traiesti mereu stiindu-te protejat, nelasand pe nimeni sa treaca de armura personala. Din varii motive, ne cladim ziduri de aparare in fiecare zi. In momentul in care am scris , eu si Julia am dorit sa vorbim despre momentul in care persoana potrivita apare si reuseste sa crape acea armura prin dragoste si sa ajunga la tine. Sa lucrez cu Julia a fost un moment magic, in care actul de a crea s-a simtit atat de special, mai ales ca piesa abordeaza un subiect unic, ce este expus adesea intr-o lumina negativa. Uneori de oameni depinde ca tu sa reusesti sa te exteriorizezi”, declara James Bay.

Calendarul acestui an este plin pentru James Bay, a carui cariera a inflorit odata cu lansarea albumului „Electric Light” – Bay va incepe turneul nord-american curand, iar in aceasta vara se va alatura lui Ed Sheeran in cadrul turneului sau european, care va bifa si Romania, pe data de 3 iulie, pe Arena Nationala.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *