Iuliana Tudor, alaturi de Crucea Rosie in Campania cu strangere de fonduri pentru sprijinul victimelor evenimentului din clubul Colectiv!
2015-11-03 19:27:44

Iuliana Tudor (3)

In urma tragediei de la clubul Colectiv, Crucea Rosie Romana a lansat Campania cu strangere de fonduri “Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță”. Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O data-n viata”, de altfel si Ambasador al Crucii Rosii Romane s-a implicat fara sa stea pe ganduri si a postat pe pagina ei oficiala de Facebook detaliile depre aceasta campanie, indemnand oamenii sa se implice si sa arate ca le pasa.

Contactata telefonic, Iuliana Tudor a declarat: “In acest moment, mai mult ca niciodata, nu e nevoie de cuvinte. Acum e nevoie de tacere, de rugaciune si de ajutor. Crucea Rosie ne indeamna sa le fim alaturi!”.

Crucea Roșie Română lansează campania: “Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță” cu strângere de fonduri pentru sprijinul victimelor evenimentului și a spitalelor implicate în salvarea și ajutorarea persoanelor afectate de tragedia din clubul bucureștean! Astfel:

– In prima etapă a campaniei, fondurile vor fi direcționate către unitățile sanitare care asigura asistența pentru persoanele afectate sub formă de consumabile (feșe, comprese, medicamente etc) cheltuieli adiacente tratamentului asigurat de spital, în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate.

– In etapa a doua a campaniei, fondurile vor fi direcționate către supraviețuitorii incendiului aflați în tratament la domiciliu după externarea din spital – în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate.

Un sms la 8827 inseamna 2 euro!

Campanie desfasurata cu sprijinul Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone si Donatie.ro. Nu se percepe TVA.

Va chem sa fim solidari!

Va chem sa fim oameni!

Va chem sa fim implicati!

Va chem sa aratam ca Noua Ne Pasa!

Fii voluntar! Fii Crucea Rosie!

Haideti sa ajutam fiecare cum putem! Conteaza!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *