Iulian Pascal lanseaza piesa "Pe Drumul Tau"
2016-10-10 20:19:28

Iulian Pascal lanseaza “Pe Drumul Tau”, o balada pop-rock, sensibila, cu o paleta larga de emotii, ce abordeaza subiectul despartirii de persoana iubita.

Dupa 12 ani de muzica in corul Catedralei din Iasi, iar acum stabilit de mai bine de 9 ani in Marea Britanie, desi departe de casa, Iulian Pascal simte si iubeste romaneste.

Cunoscut in industria muzicala pop-rock, in urma pieselor „Nu-i prea tarziu”, „Love” si „Inger”, dar si in urma participarii in cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2015 cu piesa „Talk About Love”, Iulian Pascal lanseaza un nou single, „Pe Drumul Tau”, piesa ce ne îndeamna sa nu uitam sa ne iubim pe noi insine, fara a ne mai lasa afectati de parerile celor din jur.

Iulian Pascal: „Versurile piesei sunt inspirate si din relatia personala de cuplu, punandu-se accentul atat pe nesiguranta pe care o are fiecare, cat si pe temerile celor doi, inainte de a-si asuma o relatie. Mai devreme sau mai tarziu, ajungem sa facem greseli, sa nu mai luam cele mai bune decizii si nu mai reusim sa ramanem obiectivi, raportat la cealalta persoana. Nu poti iubi o persoana pentru ca s-a schimbat, in functie de cerintele tale, ci pentru ceea ce este ea in realitate. Fiecare are un drum in viata, depinde doar daca drumurile acestea intr-o relatie, a celor doi, tind spre aceleasi aspiratii.”

Videoclipul piesei „Pe Drumul Tau” a fost filmat la Londra si pe plaja Southend-on-Sea, in decursul a 3 zile, reusind sa includa si sa surprinda toate etapele unei povesti de iubire, atat cu partile ei frumoase, cat si cu partile mai putin placute, in care exista indoiala, nesiguranta si multe intrebari inca nerostite, de teama unui raspuns.

Totodata, in ceea ce priveste viata artistica din regat, Iulian Pascal este recunoscut in comunitatea romanilor din Marea Britanie, fiind cel ce canta in deschiderea concertelor artistilor momentului din Romania, precum Smiley, Delia sau Proconsul.
Piesa a fost produsa de Cornel Sorian (Stigma), iar de videoclip s-a ocupat Tomas Mascinskas, dupa un scenariu scris de Inga Cucer care a reusit sa transpuna cât mai bine mesajul pe care Iulian il transmite.

Asadar, va invit cu mare drag sa (re)urmariti clipul, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *