Irina Rimes a lansat #Cosmos
2017-10-31 23:27:38

Irina Rimes ne daruieste cosmosul ei. Cantareata si compozitoare, tanara artista a lansat un nou videoclip de pe albumul #DespreEl. “Cosmos” este a saptea piesa de pe albumul care este deja disponibil in format digital si care urmeaza sa fie lansat in luna Noiembrie in format fizic. Videoclipul piesei ne transpune intr-o lume in care sentimentele prind viata.

“Cosmos” a fost regizat de Bogdan Paun, iar filmarile au durat trei zile. Cantareata, impreuna cu echipa sa, au filmat doua zile in Bulgaria si o zi intr-un studio din Bucuresti, unde Irina a fost nevoita sa stea intr-o piscina plina cu apa rece timp de 20 de ore. Sentimentele si emotiile pe care Irina Rimes le-a pus pe hartie sunt evidentiate de cadrele din clip, in care fiecare dintre noi se regaseste.

“Cosmos este piesa care ma definește ca artist, ca interpret, compozitoare, femeie, om si suflet. Cosmos este copilul meu, născut din dragoste si facut cu dragoste. Va dăruiesc un cosmos, unul mic dar unic, frumos, consistent, plin de trăiri in care veti resimți ecoul propriilor voastre experiențe. Va multumesc… aveți grija de el, cosmosul vostru!” spune Irina.

#DespreEl, este un album inspirat din sentimente, experiente, trairi si emotie. Irina Rimes si-a pus viata pe hartie si le ofera fanilor povestea ei. Albumul contine zece piese la care artista a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

“Cosmos” este o coproductie Quantum Music si Global Records. Este o piesa care urmeaza stilul sensibil si incarcat de emotie cu care artista ne-a obisnuit inca de la primele piese lansate.

Un multitalent deosebit, o voce calda, cu un sound aparte, plina de emotie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, label boutique care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Irina Rimes s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu single-ul “Visele”, dupa care ne-a cucerit cu prima trilogie muzicala “Iubiri secrete”.

Artista s-a remarcat si pe plan international, semnand un contract cu Universal Music Franta in urma caruia a lansat piesa “Vivons les”, varianta in franceza a single-ului “Visele”. De curand, Irina Rimes a fost premiata in Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alaturi de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”, si a plecat acasa cu doua premii Media Music Awards.

Irina Rimes a fost desemnata in nenumarate randuri, la toate galele de premiere ale industriei muzicale romanesti, debutul anului 2016.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Cosmos”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *