Industria Muzicala Explicata, cursul care iti dezvaluie secretele showbiz-ului muzical, a ajuns la cea de-a 4-a editie
2015-10-09 14:13:10

Anca Lupes_cursanti

Trei serii de cursanti au absolvit deja cursul Industria Muzicala Explicata, pe care acum il recomanda tuturor celor care doresc sa isi cladeasca o cariera in industria muzicala.

Manageri artistici, agenti de booking, promoteri, artisti si nu numai s-au perindat pe bancile cursului Industria Muzicala Explicata organizat de Anca Lupes, unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca si totodata posesoare a unei diplome de Master in Music Business de la celebra Berklee College of Music din SUA.

Edi Petrosel (Holograf), Cornel Ilie (Vunk) si Zoli Toth (Sistem, Zoli Toth Project) au impartasit cursantilor elemente din experienta proprie legata de drumul spre succes.

La finalul celei de-a treia editii a cursului Industria Muzicala Explicata, cursantii au declarat:
“Dupa cursul Ancai, ne-am dat seama unde dorim sa ajungem, cui dorim sa ne adresam si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam. Va recomand tuturor acest curs, atat persoanelor aflate in industria muzicala, cat si celor care sunt la inceputul carierei in acest domeniu. Cursul si ambitia ta te vor ajuta sa-ti iei viitorul in mana.” (Bathori Zsuzsanna – Manager al artistului Vizi Imre)

“Anca Lupes reuseste sa le faca viitorilor profesionisti din breasla o introducere stiintifica, corecta si relevanta a industriei muzicale si a modului ei de functionare. A fost prezentata clar structura din care artistii, echipele lor, furnizorii lor, institutiile de gestionare colectiva a drepturilor si ceilalti actanti din show business fac parte, modul in care banii se plimba de la unii la altii si pe ce baze contractuale, precum si cum putem face sa castigam mai mult din muzica in orice nod al retelei ne-am gasi. L-as recomanda, ca pe un prim pas, tuturor celor care si-au pus problema sa intre in aceasta lume: nu numai pentru informatii relevante, legislatie si hinturi, dar mai ales pentru a cunoaste cativa dintre oamenii care sunt deja aici.” (Andreea Nedelea – producator evenimente)

“Cursul “Industria Muzicală Explicată” este o excelentă introducere în mecanismele industriei muzicale, atât la nivel teoretic cât și aplicat pe specificul industriei de la noi. Mi se pare un “101” esențial pentru oricine vrea să aibă de-a face cu industria, atât pe partea de business cât și pur și simplu ca artist.” (Cosmin Ionescu – Overground Music)

Dupa primele trei editii de succes ale cursului, Anca Lupes pregateste o noua sesiune de training, care se va desfasura intre 10 si 19 noiembrie, iar cei interesati pot gasi toate detaliile necesare aici.

Cursul Industria Muzicala Explicata iti pune la dispozitie, intr-un mod simplu si usor de inteles, cele mai importante informatii care stau la baza industriei muzicale. Cunoscand aceste reguli iti vei putea construi o cariera de durata in industria muzicala. Daca esti artist, nu vei ramane doar un “one hit wonder”, iar daca nu, te vei transforma intr-un profesionist respectat al industriei.

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va invit cu drag sa va inscrieti la urmatoarea sesiune de training! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *