INASHAN isi pune intreaga garderoba la dispozitia sustinatorilor proiectului sau artistic!
2016-10-18 12:51:56

INASHAN a hotarat sa faca loc propriilor creatii in dulapul sau, oferind intreaga sa garderoba (imbracaminte, incaltaminte, bijuterii) celor ce o sustin. Evenimentul va avea loc in weekendul 4-5-6 Noiembrie, intr-o locatie privata din Bucuresti, in zona Piata Unirii (adresa exacta se divulga personal celor ce isi confirma prezenta).

In prima zi (4 noiembrie), artistii Roxana Zanga si Radu Atomei vor canta cu voie buna pentru a incalzi atmosfera, iar INASHAN va vorbi despre activitatea si, in plus, va explica exact cauzele pe care le sustine si ce anume urmareste prin proiectul sau.

Daca vrei sa faci cunostinta cu partea frumoasa a nebuniei, trebuie sa faci mai intai cunostinta cu INASHAN. Artista promoveaza anormalitatea si incurajeaza ideea conform careia sufletele ‘nebune’ trebuie sa aiba libertate de exprimare si traire. Reprezinta, de asemenea, un stil de viata nonconformist, artistic, iar tot ceea ce presteaza este invaluit intr-un iz de nebunie. Insasi abordarea sa este iesita din tipare: nu alege sa performeze intr-un singur domeniu, ci marjeaza pe un intreg concept complex in jurul caruia graviteaza intreaga sa activitate.

Pentru ca evenimentul sa aiba loc sunt necesare minim 100 de confirmari! Vezi mai multe detalii aici.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag la eveniment, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *