În plin turneu național, 5GANG ocupă #1 în Trending Youtube cu 1 milion de vizualizări, cu piesa TANK
2019-10-23 18:24:06

Aflați în plin turneu național, 5GANG merg ca un „Tank” înainte: cea mai recentă piesă semnată de Selly & co. a ajuns în numai 24 de ore de la lansarea clipului pe YouTube pe locul întai în Trending Youtube și are peste 1 milion de vizualizări. Piesa „Tank” a fost cântată în premieră în cadrul show-ului „The Artist Awards” de la Craiova.

Filmările s-au desfășurat în trei locuri diferite din București (Benihana, Arsenal Park și Kayo Summer Club & Garden). Cadrele celui mai recent clip 5GANG o aduc în lumina reflectoarelor și pe frumoasa asiatică Nadd Hu. Totodată, piesa „Tank” vine și cu o premieră: fanii au avut ocazia, pentru prima oară, să participe la filmările unui videoclip 5GANG, în urma unui casting cu peste 200 de aplicații. Producătorul Quick nu lipsește nici de aceasta data din proiect, el fiind responsabil de amprenta fresh a sound-ului.
Alături de piese precum „SOS”, „Story”, „Scuze” sau „VIP”, piesa „Tank” se va auzi și ea toamna aceasta live în orașele în care sunt așteptați cei de la 5GANG. După București, Galați și Bacău, aceștia vor mai ajunge la:
Iași – 22 octombrie, Sala Polivalentă, ora 18:00
Brașov – 24 octombrie, Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, ora 18:00
Craiova – 26 octombrie, Sala Polivalentă, ora 16:00
Oradea – 2 noiembrie, Arena Antonio Alexe, ora 16:00
Cluj – 3 noiembrie, Club NOA, ora 13:00

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *